Hvad kan jeg bruge afretningsgrus til?

Er du ikke helt sikker på, hvad afretningsgrus bruges til? Det er en god idé at få styr på dette, så du kan finde ud af, om du skal købe noget afretningsgrus eller ej. Læs med videre her og lær mere om, hvad du kan bruge afretningsgrus til.

Gør brug af afretningsgrus som underlag

En af de ting, som du kan bruge afretningsgrus til, er som underlag. Formålet med at gøre brug af afretningsgrus i opbygningen af et underlag er udelukkende at sørge for, at du får en overflade, der er helt jævn, når der bliver lagt fliser eller sten. Det er altid en god idé at bruge afretningsgrus til dette, da der kan være store konsekvenser ved ikke at bruge det.

Afretningsgrus kan også bruges som erstatning for vejsalt

Selvfølgelig bør du ikke købe afretningsgrus blot for at bruge det som vejsalt. Det kan nemlig hurtigt ende med at blive en dyr fornøjelse. Men hvis du har en smule liggende fra et tidligere projekt, kan du bruge det som vejsalt. Det er bedre end, at det bare ligger og fylder et eller andet sted derhjemme. Afretningsgrus kan sagtens bruges som vejsalt, da det kan forhindre isslag på både veje og fortove.

Benyt afretningsgrus til pakning af rør

Det er meget almindeligt at gøre brug af afretningsgrus til pakning af rør. Takket være det fine materiale bliver røret beskyttet mod for eksempel skarpe sten, hvilket er et plus, da disse kan beskadige røret. Derudover lukker afretningsgrus af for lufthuller. Det vil sige, at røret ikke kan bøje uhensigtsmæssigt.