Tørrestativ udendørs jem og fix

Tørrestativ til udendørs brug – sort – Jem & Fix

Tørrestativ til udendørs brug – sort | jem & fix

Lufttør dit vasketøj udenfor i haven ved brug af dette tørrestativ med 60 meter tørresnor fra DAY. Stativet har fire arme, er højdejusterbart, og så er jordbøsningen inkluderet. Køb det her i jem & fix.

Tørrestativ i aluminium til udendørs brug – Jem & Fix

Tørrestativ i aluminium til udendørs brug | jem & fix

Klassisk paraplytørrestativ i aluminium og plast til haven med 50 meter tørresnor. Stativet er nemt at bruge, og det kan foldes sammen, når det ikke er i brug. Mål: 192 cm i højden og 225 cm i diameter. Find det her hos jem & fix.

Tørrestativ i trykimprægneret træ – Jem & Fix

Tørrestativ i trykimprægneret træ | jem & fix

Lækkert tørrestativ i trykimprægneret træ til nedstøbning. Inkl. 20 meter plastbelagt tørresnor og galvaniserede beslag. Find det i din lokale jem & fix-butik.

Tørrestativer til inden- og udendørs brug – Jem & Fix

Tørrestativer til inden- og udendørs brug | jem & fix

jem & fix har tørrestativer i alle udgaver, lige fra det klassiske paraplystativ til haven til pladsbesparende tørrestativer til vægmontering.

Tørrestativ sort 180 x 55 x 106 cm – Jem & Fix

Tørrestativ sort 180 x 55 x 106 cm | Køb tørrestativer i jem & fix

Sammenklappeligt tørrestativ med skridsikre gummifødder og børnesikring. Det har 18 meter tørreplads til ophængning af 1-2 maskinfulde tøj. Køb her jem & fix.

Leifheit LinoProtect 400 tørrestativ med tag – Jem & Fix

Leifheit LinoProtect 400 tørrestativ med tag | jem & fix

Dette tørrestativ har 40 meter tørreplads, og det er med tag, som beskytter mod regn og UV-stråler, så tøjet ikke bliver bleget. Køb det her hos jem & fix.

Leifheit Linomatic 400 tørrestativ – turkis – Jem & Fix

Leifheit Linomatic 400 tørrestativ – turkis | jem & fix

Leifheit Linomatic 400 paraplytørrestativ med 40 meter tørreplads til opstilling i haven. Med Easy-lift system, der gør det nemt at slå stativet op og ligeledes slå det ned, når det ikke er i brug. Find Leifheit tørrestativer her hos jem & fix.

Kays vægmonteret tørrestativ – sort – Jem & Fix

Kays vægmonteret tørrestativ – sort | jem & fix

Kays vægmonteret tørrestativ der er vindstabilt og foldbart. Med 7 m tørreplads og kan monteres ude og inde. Udslået mål 68 x 100 x 61 cm. Køb her!

Kays vægmonteret tørrestativ – hvid – Jem & Fix

Kays vægmonteret tørrestativ – hvid | jem & fix

Kays vægmonteret tørrestativ der er vindstabilt og foldbart. Med 7 m tørreplads og kan monteres ude og inde. Udslået mål 68 x 100 x 61 cm. Køb her!

Keywords: tørrestativ udendørs jem og fix