Kost jem og fix

Koste, fejekoste og gadekoste til lave priser i jem & fix

I jem & fix finder du et udvalg af koste til forskellige formål og i forskellige størrelser. Lige fra en fejekost med blødere børster til den klassiske gadekost …

Find et stort udvalg af fejekoste, gadekoste hos jem & fix. Faste lave priser på vores store sortiment og mulighed for at købe online her.

Kost 120 cm – Jem & Fix

Kost 120 cm | jem & fix

Stråkost på 120 cm. Dette er en rigtig retro kost med børster i strå. Fejekosten har et skaft i træ, og den er 120 cm lang og har en bredde på 25 cm.

Retro kost med børster i strå og et skaft i træ. Den er 120 cm lang.

Skolekost 40 cm – Jem & Fix

Skolekost 40 cm

Denne skolekost er med en imiteret hårblanding, der er blød. Kostehovedet har en overdel i ulakeret træ, og den passer til et kosteskaft uden gevind.

Skolekost med imiteret hårblanding, som er bl&osl…

Gadekost med træskaft – Jem & Fix

Gadekost med træskaft | jem & fix

Sæt fra Fiskars bestående af kvalitets-kost og ditto skovl. Køb sættet i jem & fix, hvor du også finder mange andre Fiskars produkter.

Gadekost med røde PVC-børster og med et skaft af FSC-certificeret træ. Børsterne har en stor slidstyrke og fjerner effektivt snavs og sne udenfor, fx fra indkørslen, havegangen, fliserne eller trappepartiet. Køb i jem & fix.

Fejekost plast – Jem & Fix

Fejekost plast | jem & fix

Ergonomisk designet luksus-kost fra Fiskars med S-formet skaft, der sikrer dig en korrekt arbejdsstilling mens du fejer. Køb den i jem & fix.

Fejekost i plast til kosteskaft med gevind. Den fås i sort eller hvid. Måler 4,6 x 27,7 cm.

Fiskars Villasæt m. kost og skovl | Billigst i jem & fix

Skaft på 140 cm af træ, der fx kan bruges sammen med et kostehoved. Køb koste og skafter til koste til lavpris hos jem & fix.

Sæt fra Fiskars bestående af kvalitets-kost og ditto skovl. Køb sættet i jem & fix, hvor du også finder mange andre Fiskars produkter

Fiskars Ergonomic Kost | Billigst i jem & fix

Ergonomisk designet luksus-kost fra Fiskars med S-formet skaft, der sikrer dig en korrekt arbejdsstilling mens du fejer. Køb den i jem & fix

BroomRake løvrive/kost med teleskopskaft | jem & fix

BroomRake løvrive/kost med teleskopskaft | jem & fix

BroomRake er en effektiv 2-i-1 løvrive/kost med specialdesignede børster, der kan bruges til fejning og rivning af blade, sand og jord i haven. Med teleskopskaft på op til 140 cm. Køb hos jem & fix.

Leifheit kostehoved 30 cm – Jem & Fix

Leifheit kostehoved 30 cm | jem & fix

Leifheit kostehoved på 30 cm til fejning af alle typer gulve. Passer til Leifheits click-system.

Træskaft til kost 140 cm – Gardeco – Jem & Fix

Træskaft til kost 140 cm – Gardeco | jem & fix

Skaft på 140 cm af træ, der fx kan bruges sammen med et kostehoved. Køb koste og skafter til koste til lavpris hos jem & fix.

Keywords: kost jem og fix