Ikea inspiration

Grib stilen til alle rum | Inspiration til boligen – IKEA

Bliv medlem af IKEA Family. Gør dine idéer til virkelighed med særlige rabatter, inspiration og masser af spændende arrangementer i varehuset.

Find inspirerende idéer og smarte tipd og tricks til alle rum. Idéer til at kick-starte dit næste projekt, finde løsninger til indretningsudfordringer og søg efter inspirerende visninger af vores mølber.

Inspiration & idéer til boligindretning i dit hjem. – IKEA

IKEA har alt til dit hjem – til lave priser – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan finde inspiration til dit nye køkken, opdage smarte løsninger …

Leder du efter inspiration, smarte idéer og gode produkter til alle hjørner af dit hjem? Vi har alle møblerne du kunne mangle, og viden til at se hvordan du får den bedste boligindretning til dit hjem. Tid til at nyde en bedre hverdag i alle rum i dit hjem.

Et galleri med inspiration til stuen – IKEA

Hos IKEA kan du gå på opdagelse i vores store køkkenunivers og blive inspireret til, hvad dit nye køkken skal indeholde.? Køkkenet fungerer derfor ofte som et …

Leder du efter idéer til en smuk stue? Gå på opdagelse i vores galleri med idéer til stuen, og få inspiration til både små og store rum. Klik her for at se hvordan.

Et galleri med inspiration til soveværelset – IKEA

Er du på udkig efter godt design til soveværelset? Gå på opdagelse i vores inspirerende galleri med idéer til soveværelset, møbeltips, blødt sengetøj og meget andet, der passer til dit hjem og budget.

31 ideer til dit nye køkken i køkkengalleriet – IKEA

31 ideer til dit nye køkken i køkkengalleriet – IKEA

Få inspiration i vores køkkengalleri, hvor du finder 31 køkkenideer. Du finder moderne, klassisk, og traditionel stil. Find den stil der passer til dig her!

Sådan gør du: Indret en stue, du vil elske – IKEA

Trinvis vejledning til at indrette en skøn stue – IKEA

Tid til at forny din stue! Eller indrette en stue fra bunden. Se, hvordan dette unge par gjorde. Så får du både tips og inspiration til selv at gå i gang.

IKEA: Møbler, boligtilbehør og inspiration til hjemmet

Møbler, boligtilbehør og inspiration til hjemmet – IKEA

IKEA har alt til dit hjem – til lave priser – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan finde inspiration til dit nye køkken, opdage smarte løsninger til dit hjem eller udforske nye produkter.

Inspiration til nyt køkken? Find drømmekøkkenet her – IKEA

Inspiration til nyt køkken? Find drømmekøkkenet her – IKEA

Gå på opdagelse i vores køkkenunivers, og find inspiration til dit kommende køkken. Uanset hvilke funktioner dit nye køkken skal have, finder du det hos os.

Fleksibel og funktionel 1-værelses lejlighed med alt – IKEA

Begrænset plads er ikke kun lig med kompakt hygge – det kan også være et superfunktionelt alt-i-et hjem! Hent inspiration fra denne smarte, enkle 1-værelses bolig.

Keywords: ikea inspiration