Home rørvig

Ejendomsmægler home Rørvig | Salg af bolig – Home.dk

Hos ejendomsmægler home Rørvig får du en gratis og personlig salgsvurdering af din bolig. Vi søger for et godt salg af din bolig!

Ejendomsmægler home Nykøbing Sjælland | Salg af bolig

Odde langs kysterne til Rørvig. Leder du efter et ny hjem eller et sommerhus? Så kan vi være dig behjælpelig med at finde drømmehuset eller et dejligt …

Hos ejendomsmægler home Nykøbing Sjælland får du en gratis og personlig salgsvurdering af din bolig. Vi kan sælge din bolig!

Fritidshus – 4581 Rørvig – Bakkevænget 4 – Home.dk

Fritidshus – 4581 Rørvig – Bakkevænget 4

Stemningsfuldt fritidshus i 1 1/2 plan i Rørvig. Nær by, skov og skøn badestrand. Fritidshuset på Bakkevænget 4 byder velkommen til et fantastisk stemningsfuldt …

Fritidshus til salg, Rørvig – Fritidshuset på Bakkevænget 4 byder velkommen til et fantastisk stemningsfuldt fritidshus på en beliggenhed tæt på alle Rørvigområdets bedste tilbud. Boligen er fordelt over 1 1/2 plan og suppleres af både godt og praktisk værksted og en flot carport med tilstødende skur. I stueetagen er stemningen præget af de smukke bjælkelofter, der skaber varme i rummene, og den der helt særlige sommerhusstemning. Stemningen hjælpes godt på vej af den smukke udsigt og de gavmilde lysindfald, som genereres gennem de store vinduespartier mod haven i det skønne alrum. Her ligger det hyggelige køkken i åben forbindelse med en indretningsvenlig stue med plads til både spisebord og sofa og med trappe til husets førstesal. I stueplan finder I desuden et hyggeligt værelse og et rummeligt badeværelse med brus og vaskemaskine. På husets førstesal træder I fra trappen op i endnu en stue. Herfra er der adgang til en skøn, overdækket altan med udsigt over den sydvendte baghave. Etagen byder herudover på et værelse. Stuen heroppe kan desuden nemt lukkes af og inddrages til ekstra værelse, hvis jeres behov er for dette. Til huset hører en stor og velholdt have. Her er der anlagt flere dejlige solterrasser med plads til både langbord, loungemøbler, hyggekroge og solsenge. Her er pæne og velholdt hække og frodig, gammel beplantning, og den sydvendte del af haven er afskærmet og fuldkommen privat. Rørvig er, af mange grunde, et af Sjællands absolut mest populære sommerhusområder. Her får I en af landets bedste badestrande, smukke Rørvig Sandflugtplantage, hvor I kan følge naturens gang på tætteste hold gennem hele året samt hyggelige spisesteder, minigolfbaner og ikke mindst Rørvig Havn, der er et yndet udflugtsmål for områdets beboere.

home – Ejendomsmægler i Rørvig – Boligsiden

home Rørvig består af et team af erfarne medarbejdere, som dækker hele området i det nordlige Odsherred, fra Gniben på Sj. til Odde langs kysterne til.

home Rørvig består af et team af erfarne medarbejdere, som dækker hele området i det nordlige Odsherred, fra Gniben på Sj. til Odde langs kysterne til

home Rørvig – Se statistikker – Boliga

home Rørvig – Se statistikker

Kontaktinformation på home Rørvig Rørvig, telefonnummer, adresse, se information for firmaer.

Se de seneste statistikker for home Rørvig fx gennemsnitlige prisjusteringer og liggetider.

home Nykøbing Sj – Rørvig – Facebook

Fritidshuse home Nykøbing Sj. & Rørvig

www.home.dk EJENDOMSMÆGLERKÆDE FOR DANSKE BANK KONCERNEN

home Rørvig, Rørvig | firma | krak.dk

Holiday home Rørvig XI

Holiday home Rørvig XI – Rørvig, Danmark priser og gæsteanmeldelser – Planet of Hotels

Holiday home Rørvig XI Rørvig, Danmark. Find dit ideelle boligalternativ i vores bibliotek. Lave boligpriser for dig. Din ideelle rejse begynder med en online reservation på Planet of Hotels.

Holiday home Rørvig XVI – Booking.com

Holiday home Rørvig XVI, Rørvig – opdaterede priser for 2023

Holiday home Rørvig XVI ligger i Rørvig, 27 km fra Arresø, 2,5 km fra Nørrevang og 4,8 km fra Nakke.

Keywords: home rørvig, sommerhus til salg rørvig home