Home allerød

Ejendomsmægler home Allerød | Salg af bolig

Landejendom til salg, Allerød – På Rødpælevej 22, får du muligheden for at bygge din drømmevilla. Få en fantastisk stor landlig have med masser af plads, …

Hos ejendomsmægler home Allerød får du en gratis og personlig salgsvurdering af din bolig. Vi kan sælge din bolig!

Landejendom – 3450 Allerød – Rødpælevej 22 – Home.dk

Landejendom – 3450 Allerød – Rødpælevej 22

Proff.dk giver dig firmainformation om Home Allerød, 32259286. Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere.

Landejendom til salg, Allerød – På Rødpælevej 22, får du muligheden for at bygge din drømmevilla. Få en fantastisk stor landlig have med masser af plads, lige overfor skoven.Sælger har allerede søgt og fået tilladelse til nedrivning af nuværende ejendom, samt byggetilladelse til opførelse af ny bolig. Der er projekttegninger til den nye bolig.Nuværende ejendom er i meget dårlig stand og kan ikke istandsættes.Jorden og hestefoldene har du intet arbejde med, da jorden er bortforpagtet til naboen, en aftale der er tinglyst på ejendommen og ikke kan opsiges. Ring og hør nærmereDu har Ravnsholt skov som genbo, hvor der er masser af dyreliv og mulighed for gode gå eller løbeture. Derudover er Rødpælevej beliggende med gå afstand til Allerød gågade, hvor der er flere indkøbsmuligheder og spændende butikker.Allerød er beliggende med kort afstand til København/Hillerød ad motorvej og med natur i alle retninger. Allerød station er også koblet på S-tog nettet, så du nemt kan komme til og fra. 

home – Ejendomsmægler i Allerød – Boligsiden

Kontaktinformation på home Allerød Allerød, telefonnummer, adresse, se information for firmaer.

Når din bolig skal sælges, kan du med stor fordel henvende dig til home i Allerød. Vi har stor erfaring med bolighandel i Allerød og Lynge samt opland

home Allerød – Facebook

home Allerød – Startside

home allerød. Velkommen til home Allerød. En del af Thomas Lausen A/S – home Allerød, home Værløse & home Farum. home.dk/alleroed. ‘s profile picture.

Køb og salg af bolig, herunder boligvideo, forskelligt markedsføring m.m. Kollerødvej 23, 3450 Allerød

home Allerød – Se statistikker – Boliga

home Allerød – Se statistikker

home Thomas Lausen A/S driver forretning i Farum, Værløse og Allerød har vi virkeligt travlt og søger derfor en salgstrainee til vores forretning i Allerød.

Se de seneste statistikker for home Allerød fx gennemsnitlige prisjusteringer og liggetider.

Home Allerød – 32259286 – Se Regnskaber, Roller og mere

18. mar. 2022 — home Thomas Lausen A/S driver forretning i Farum, Værløse og Allerød har vi virkeligt travlt og søger derfor en salgstrainee til vores …

home Allerød, Allerød | firma | krak.dk

home allerød (@home_alleroed) • Instagram photos and videos

Salgstrainee til home Allerød – SimplyJob

Salgstrainee til home Allerød – Ofir

Salgstrainee til home Allerød til home Allerød | Ofir.dk

home Allerød søger Salgstrainee til home Allerød. Læs mere om stillingen her. Find dit nye job på Ofir.dk – det er hurtigt og effektivt.

Keywords: home allerød