Bedste fugle app

Lær fuglene at kende – Danmarks Naturfredningsforening

31. jan. 2017 — Nu kan du få hjælp med den nye app DOFs fuglebog fra Dansk Ornitologisk Forening på din Iphone, endda helt gratis, oplyser DOF’s medlemsblad, …

Ligesom antallet af fugle, findes der et hav af apps, hvor du kan lære de danske fugle at kende. Vi har samlet tre af mulighederne her.

Ny gratis app: Find fuglen på din mobil – Dansk Ornitologisk …

Ny gratis app: Find fuglen på din mobil – Dansk Ornitologisk Forening

1. feb. 2022 — Merlin Bird ID er den ultimative app, der hjælper dig, når du er i tvivl om, hvilken fugl du har fotograferet med dit kamera.

Nu kan mobiltelefonen hjælpe med at finde ud af, hvilken fugl man har set. Dansk Ornitologisk Forening lancerer nu en ny gratis app om danske fugle: DOFs fuglebog.

Her er den bedste app til fuglefotografen | Digitalfoto.dk

Ved hjælp af fuglens størrelse, farve, placering mm. kan appen nemlig hjælpe dig med at bestemme alt fra den lille fuglekonge til den kæmpe havørn.

Merlin Bird ID er den ultimative app, der hjælper dig, når du er i tvivl om, hvilken fugl du har fotograferet med dit kamera.

DOFs fuglebog i App Store – Apple

‎DOFs fuglebog i App Store

23. apr. 2020 — Vi har udvalgt de bedste apps, som du kan hente gratis i Google Play og App Store. DOFs Fuglebog. Dansk Ornitologisk Forening står bag appen, …

Læs anmeldelser, sammenlign kundevurderinger, se skærmbilleder, og læs mere om DOFs fuglebog. Download DOFs fuglebog til din iPhone, iPad eller iPod touch.

Få en god oplevelse i naturen med hjælp fra disse 8 apps

Få en god oplevelse i naturen med hjælp fra disse 8 apps | KøgeBibliotekerne

14. mar. 2020 — Du kan helt gratis installere FugleApp på din smartphone, og dermed have et fugleleksikon med i omegnen af 250 forskellige arter i hånden, …

Få mere ud af din tur ud i naturen med en app ved hånden. Vi har udvalgt de bedste apps, som du kan hente gratis i Google Play og App Store.

FugleApp – så er fuglene med på farten – Netnatur

Her har du alle Danmarks fugle lige ved hånden, så du let kan finde ud af, hvilke fugl du har i haven eller ser på skovturen. Du kan tillige høre, …

Hvad der det nu den hedder, den lille gule på foderbrædtet? Eller den lille rødlige pjuskede fugl på skovturen, der synger så smukt. Du kan få svaret i FugleApp

FugleApp – Apps i Google Play

23. maj 2022 — Fuglefeltguiden er den mest detaljerede og udførlige app på dansk til de danske og skandinaviske fuglekikkere.

Her har du Danmarks fugle i hånden, så du kan finde ud af, hvilken fugl du ser

Fuglefeltguiden – App fra Wacabanga

19. maj 2022 — Tag telefonen med i lommen og få en helt ny indsigt i naturens mangfoldighed af fugle. Når du hører et fuglekald, optager du lyden med telefonens mikrofon.

Fuglefeltguiden er den mest detaljerede og udførlige app på dansk til de danske og skandinaviske fuglekikkere.

Ny app genkender fuglestemmer – Naturbasen

Ny app genkender fuglestemmer – Naturbasen

Må jeg bruge fuglelyde? Må jeg bruge fuglebilleder? Kan I identificere en ukendt fugl? Jeg savner en fugl! Kan den tilføjes? Information. Om os. Databeskyttelse.

Tag telefonen med i lommen og få en helt ny indsigt i naturens mangfoldighed af fugle. Når du hører et fuglekald, optager du lyden med telefonens mikrofon. Efte

Installér app (gratis) – Fuglestemmer.dk

Keywords: bedste fugle app, fugle lyde app